Hlavní obsah
Článek

Jojo efekt je pro zpěvačku s neustále kulminující váhou celoživotním prokletím. Čím více Mariah Carey (55) přibere, tím odvážnější modely nosí.

Může se sice pochlubit bohatým hlasovým rozsahem, ale vkusu moc do vínku nedostala. Mariah se neustále stylizuje do podbízivé sexbomby, i když na to už nemá věk ani postavu. Nakynutá zpěvačka je při výběru oblečení naprosto bezradná. Jejím záměrem nejspíš bylo vypadat štíhleji, ale docílila pravého opaku.

Oplácaná stehna v minišatech nejsou u Mariah ničím dosud nevídaným. Nevkus plnoštíhlé zpěvačky však dosáhl dalšího vrcholu. Na natáčení s moderátorem Markem Wrightem se oblékla tak, jako kdyby vážila o dvacet kil míň. Mariah zatoužila po odvážných šatech s rafinovaným šněrováním, jaké nedávno oblékla Iggy Azalea v růžovém a delším provedení. Model, pod nímž nelze kvůli odhalení intimních partií nosit kalhotky, slavné boubelce opravdu moc nelichotil.

Z Carey je opět pořádný kusanec ženské. Oblé křivky nejsou ve světě šoubyznysu už dávno vnímány jako nedostatek, ale musí se k nim volit vhodné outfity. V tomto případě se ovšem tělesný blahobyt snoubí s nedostatkem soudnosti, což vyústilo v katastrofu korunovanou růžovým boa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám