Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nesuší pouze běžnou sezónní zeleninu, ovoce a houby, ale připraví i domácí kvalitní pochutiny!

Novozélandská sušička Ezidri suší rozmanitě a otevře vám nové možnosti při vaření. Splňuje požadavky na populární zdravou stravu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novozélandská sušička Ezidri toho umí mnoho. Bez cukru, tuku, konzervantů, stabilizátorů a při zachování vitamínů připraví zeleninové chipsy, ovocné a zeleninové placky, RAW stravu, bezlepkové pečivo, sušenky, bonbony, rolády z ovocných placek, nízkokalorická a dietní jídla, maso, a dokonce maso i pro domácí mazlíčky, a to i pro alergické. Výsledkem není drahé kupované a doslazované sušené ovoce, ale kvalitní přírodní domácí lahůdka vhodná i pro alergiky. Dokáže připravit pro rodinu, děti, nebo návštěvu dietní, levné, zdravé a kvalitní pochutiny bez námahy a ze surovin, které máte zrovna k dispozici.

Sušení je od nepaměti velmi šetrný a zdravý způsob konzervování potravin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete snadno usušit různé druhy potravin najednou, chutě se během sušení nemísí, proto můžete sušit naráz houby, ovocné placky, zdravé domácí müsli i právě koupené zlevněné banány. Zbylo vám místo? Dejte na jedno síto nakrájené maso třeba i pro vašeho pejska. Máte-li početnou rodinu, nebo rádi mlsáte zdravě, lze jednoduše rozšířit počet sít k sušení až na 30, na jednom sítu lze usušit až 1 kg ovoce. Sušičky Ezidri mají jedinečnou možnost sušení ovocných a zeleninových placek, které jsou dietní, trvanlivé a stále chutné.

Proč si vybrat novozélandskou sušičku Ezidri? Protože je kvalitní a umí to, co levné sušičky ne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novozélandské sušičky Ezidri využívají právě těchto zkušeností a doplnily je o moderní a šetrné technologie v podobě 3D cirkulace vzduchu, která napomáhá rovnoměrně v celém prostoru sušičky při nízké teplotě zpracovat a kvalitně usušit prakticky vše, nač si vzpomenete. Sušička Ezidri dokáže zajistit stejnou teplotu ve všech místech. Je úsporná a šetří náklady, díky postupnému dohřívání vzduchu v sušičce. Z tohoto důvodu byla novozélandská sušička Ezidri oceněna německým renomovaným ETM Test magazínem nejlepší známkou. Na našem trhu se úspěšně prodávají více než 27 let ve dvou variantách FD500 - nejoblíbenější pro běžné domácnosti a ULTRA FD1000 - pro náročnější i profesionální uživatele.

Další články

Načítám