Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující Miss Face Nikola Uhlířová má novou lásku. Kráska s vlasy do pasu randí s Petrem Jarošem, závodníkem v men´s psysique, což je soutěž mužů s vypracovaným tělem. "Jsme spolu čtyři měsíce, je to hodně čerstvé. Jsem zamilovaná, máme toho hodně společného, milujeme cvičení, pohyb," řekla Super.cz Nikola.

Že je milovnicí sportu, dokazovala každý den i na soustředění letošních finalistek Miss Face v italské Kalábrii, kam také odletěla. Každé ráno běhala deset kilometrů. "Musím se udržovat ve formě a je fajn, že mě to i baví," prozradila.

Nikola žije nedaleko Frýdku-Místku a příští rok by se ráda přestěhovala do Prahy. "Čerstvě jsem odmaturovala, chci si dát od září jazykovku a příští rok hurá na vysokou do Prahy," dodala Uhlířová, kterou nyní čekají přípravy na světovou soutěž. 4.. října odlétá jako vítězka Miss Face na soutěž krásy Miss Grand do Vietnamu.

Reklama

Další články

Načítám