Hlavní obsah
Článek

Americký herec Lane Davies, známý českým divákům ze seriálů Santa Barbara a Dallas, se usídlil s kolegy v pražském Divadle Na Prádle s broadwayským muzikálem Muž z La Manchy.

Tohle představení si nenechal ujít Jiří Menzel (†82), který na pražskou Kampu dorazil s manželkou Olgou (46) a dcerami Annou Karolínou a Evou Marií. Na celé věci bylo pikantní, že se zde oscarový režisér potkal také se svým kolegou Jaroslavem Brabcem, biologickým otcem dcery Aničky. Všichni působili jako jedna šťastná rodina.

Podle všeho to bylo naposledy, co se Menzelovi objevili toto léto na veřejnosti s dcerami. Teď už je čeká jen prázdninová zábava. „Následující dva měsíce si chci užít s rodinou. Celý rok se na to těším. Určitě budeme odpočívat i u moře,” svěřil se Super.cz Jiří Menzel, který se těší na období plné smíchu, křiku a veselí. „Za klidem neunikám, toho mám dost,” dodal.

Jiří Menzel nebyl na představení slavného amerického herce náhodou. Podařilo se nám z něj vypáčit, že s ním diskutuje o společném projektu. „Na spolupráci je v tuto chvíli zatím brzy. Viděl jsem jedno jeho představení Man of La Mancha, a to se mi líbilo herecky i režisérsky. Výjimečné pěvecké i herecké výkony. Zvlášť se mi pak líbil představitel holiče Jay DeYonker, mladý nadějný herec, výrazná osobnost, který hraje už dnes na Broadwayi,” řekl Menzel. Co tedy Davies a Menzel plánují? „Chceme se spolu znovu sejít a o práci si víc promluvit. V diskusi je My Fair Lady, což by bylo skvělé. Teď jsem do konce října zaměstnaný,” řekl Jiří Menzel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám