Hlavní obsah
Článek

I když ve světě filmu najdeme podstatně obdařenější herečky, Nicole Kidman (56) pánské publikum pořádně poškádlila i se svou skromnější výbavou. Ikonická rusovláska, která v úterý rozšíří řady padesátnic, se svlékání před kamerou nikdy nebránila.

Slavná Australanka toho před dovršením půlstoletí zvládla dost.

Nicole patří k nejobsazovanějším herečkám a za své role je většinou chválena kritiky. Oscara sice získala jako spisovatelka Virginia Woolfová v dramatu Hodiny, kde byla oblečená od hlavy až k patě, ale její filmografie skýtá i řadu eroticky laděného materiálu.

Nicole Kidman proslula jako kurtizána v muzikálu Moulin Rouge (2001), ale ňadra v pařížském kabaretu neodhalila. Podstatně více odvahy prokázala v při natáčení filmu Eyes Wide Shut (1999), kde měla sexuální scénu se svým tehdejším manželem Tomem Cruisem.

S přibývajícím věkem Nicole s odhalováním nepřestala. Spíše naopak. Ve filmu Hemingway a Gellhornová (2012) prožila románek se vším všudy s Clivem Owenem, ve stejném roce vznikl i Reportér, kde pro změnu pomočila Zaca Efrona. Nešlo ovšem o žádnou zvrhlou sexuální praktiku, ale o první pomoc při žahnutí medúzou.

Odvaha ji neopustila ani s blížící se padesátkou. Letos se objevila ve filmu Královna pouště, kde jí ňadra prosvítala v mokrých šatech. Ještě peprnější scény na ni čekaly v seriálu Sedmilhářky, kde ztvárnila oběť domácího násilí, již manžel nutí k divokému sexu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám