Hlavní obsah
Článek

Podle některých jedna z horkých kandidátek na výherkyni letošního ročníku extrémně kontroverzní soutěže ženské krásy Michaela Šmejkalová je opravdu hotový zázrak přírody! Vypadá nádherně, jak se ostatně můžete přesvědčit i v naší fotogalerii, ve skutečnosti se ale cítí nejlíp v holínkách, teplácích a pláštěnce.

Zatímco některé její podobně rostlé a vypadající vrstevnice se nemohou dočkat především toho, až uloví nějakého toho multimilionáře s naditou kartou, Míša se modlí, aby konečně zase několik dní za sebou pořádně pršelo. Kvůli houbám.

„Houbaření miluju. Hezky obuju holínky, obleču tepláky, šusťákovou bundu a razím do lesa. Můžu tam být klidně skoro celý den, pěkně si tam odpočinu,“ tvrdí Šmejkalová.

Tento rok se jí zatím nepoštěstilo koníčku propadnout kvůli přehršli práce. „Mám hodně přehlídek, focení a také se chystám na finálový večer soutěže. Strašně moc se těším, bude to obrovská zkušenost,“ dodává sympatická dívka, která by jistě na cestě do lesa uvítala i milého společníka. Je to k nevíře, ale takováto krásná slečna je totiž prý absolutně bez závazků.

Reklama

Další články

Načítám