Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Souboj vkusu s nevkusem nemůže u Moniky Štikové nikdy dopadnout ve prospěch toho prvního. To opět dokázala, když si vyrazila na slavnostní opening kasina. Pravda je, že vyžadovaný black tie nedodržel prakticky nikdo, ale většině dam to slušelo.

Upoutat na dekolt pořádným výstřihem Monika rozhodně umí, to po ní zdědily i obě dcery, Charlotte a Ornella, takže to, že byl top až příliš upnutý a upozorňoval i na zápory postavy, by se dalo přejít.

Ultra krátkou mini, navíc s hodně výraznými květy, by si už ovšem mohla odpustit, stejně jako úplně jinak květovanou kabelku, přehozenou přes prsa jako cross body. To se prostě na večerní akci nenosí. A o stehnech, které předvedla, když usedla k hracímu automatu, ani nemluvě.

Nicméně vkus nevkus, v kasinu ve Vestci, s jehož majiteli se zná, protože bydlí nedaleko, se jí dařilo. Podle očitých svědků si odnášela něco kolem patnácti tisíc korun, takže aspoň přispěje do ztenčeného rodinného rozpočtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám