Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

České celebrity se opět stahují do západní Francie, kde budou testovat své fyzické dovednosti. V pondělí ráno z Prahy odletěla další várka hvězd, jež se na podzim na obrazovkách objeví v Pevnosti Boyard.

Ve Francii se už aklimatizuje Dagmar Patrasová (67), která v soutěži nebude jedinou zástupkyní zralejší generace. Legíny oblékne i udržovaná padesátnice Světlana Nálepková (63). Na letišti však největší poprask způsobila Anife Vyskočilová (50).

Temperamentní tanečnice byla jednoznačně tou nejméně oblečenou celebritou a v soutěžní sestavě jasně předznamenala, kdo si během natáčení pro sebe ukrade nejvíce prostoru. Prostořeká Bulharka s tureckými kořeny na sebe strhla pozornost tílkem, v němž vynikla její zvětšená prsa.

Pohledu na její přednosti neodolal ani Milan Peroutka (34), který do Francie odletěl se svými kolegy z třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas Markétou Konvičkovou (29) a Ondřejem Rumlem (42). Stejnou zkušenost má i Markéta Procházková, která Tváří prošla už loni. Pevnost Boyard otestuje i Vojtěcha Bernatského, Olgu Lounovou, Jana Maxiána, Davida Kříže, Dominiku Mesarošovou (38) či Jana Antonína Duchoslava.

Reklama

Další články

Načítám