Hlavní obsah
Článek

Že má nového přítele, už nám zpěvačka Kate Mátl (44) naznačovala před pár týdny. To ale ještě mlžila o jeho totožnosti. Partnera už ale vyvedla do společnosti a stihli jsme si s ním i popovídat. Na sexy vnadné blondýně prý ho zaujal hlavně společný smysl pro humor. Tak určitě.

Přítele Thye nám Katka představila na Mattoni koktejl festivalu, kam ji světlovlasý sympaťák doprovázel. Jejím posledním oficiálním partnerem byl tmavý Turek, takže zpěvačka evidentně ustálený typ nemá.

"Poznali jsme se v Mnichově na charitativní večeři v hotelu Kempinski," svěřila nám Katka. "Nejdřív jsem si jí všiml u stolu, pak jsme stáli vedle sebe při módní show a nakonec jsme se střetli při odchodu z hotelu. To už jsem si řekl, že to je osud," prozradil Super.cz Thy. Zajímala nás i jeho profese, k té nám ale mnoho neřekl. "Ještě nejsem úplně rozhodnutý, jakým směrem se vydat," krčil rameny.

Mladý Brit žijící v Německu za Kateřinou přiletěl do Prahy a už stihl poznat i část její rodiny. "Viděl se s rodiči a dvěma sestrami a jejich dětmi," řekla nám Mátlová, která je z pěti sester, takže má Thy ještě koho poznávat. Jak dlouho pobude, je zatím ve hvězdách. "Koupil jsem si jednosměrnou letenku, tak se uvidí," smál se Thy, jenž už českou metropoli jednou navštívil, ale pouze na jeden den, a z Prahy je stejně nadšený jako z Kateřiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám