Hlavní obsah
Článek

Když na sobotní akci Mattoni koktejl festival, pořádanou na pražském Staroměstském náměstí, dorazil i Tomáš Hertl, málem se mu podařilo vyhnout se pozornosti médií. Profesionální hokejista, hrající v NHL za klub San Jose Sharks, je sice za velkou louží označován za jednoho z největších mladých talentů současnosti, v české společnosti ale zatím tolik známý není. To by ale nesměl mít po svém boku velmi půvabnou přítelkyni Anetu Netolickou.

Díky ní kolem páru blýskaly fotoaparáty jako o letní bouřce. „V poslední době už přítelkyně poskytovala nějaké rozhovory a pustila ven nějaké fotky. Mně to nevadí, rád se pozornosti zbavím a bude to trošku na ní,” smál se hokejový útočník.

Tomáš prozradil, kdy a kde se s partnerkou dali dohromady. „Už jsme spolu nějaký pátek. Poznali jsme se v Praze a jsme spolu šťastní. To je hlavní,” říká Hertl, kterého díky vizáži i fenomenálnímu rozjezdu kariéry někteří označují za nového Jaromíra Jágra.

Přestože je spolu dvojice již pět let, Aneta se o Tomáše na plný úvazek stará a poskytuje mu perfektní zázemí, a spekuluje se dokonce o tom, že jsou zasnoubení, na svatbu to v brzké budoucnosti nevypadá. „Jsme mladí a takhle jsme šťastní,” říká Tomáš, který nespěchá ani se založením rodiny. „Teprve na podzim nám bude dvacet čtyři, a tak na to máme ještě čas. Soustředím se na příští sezónu, která je pro mě velmi důležitá,” dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám