Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po boku Seana Conneryho zazářila v bondovce Diamanty jsou věčné a svět jí ležel u nohou. Jenže to je už 46 let a časy se mění. V případě Lany Wood  (71)se změnily víc než dost.

Bývalá herecká hvězda bohužel nemá lehké bytí, žije s dcerou a její rodinou, je bez peněz a navíc ji trápí zdravotní potíže. S informací o tom, jak na tom dnes někdejší filmová kráska je, přišel americký magazín Inside Edition.

Wood žije v motelu na okraji Los Angeles s dcerou Evan, jejím manželem a třemi dětmi a dvěma psy, všichni v jednom pokoji, bez kuchyně. „Pro děti je to těžké. Nemají žádné soukromí,“ řekla Wood, která na dotaz reportéra magazínu, co se stalo, odpověděla: „Skutečný život“.

Dříve rodina bydlela v pronajatém domku v Kalifornii, po sedmi letech ale přestala zvládat platit účty, a musela se vystěhovat. Hodně peněz spolkla léčba Evan, která trpí Hodgkinovým lymfomem a má nemocné plíce. Zdravotní problémy trápí i Wood, potřebovala by operaci kolen.

Lana Wood je sestrou rovněž slavné herečky Natalie Wood, která v roce 1981 ve svých 43 letech tragicky zahynula, utopila se po pádu z jachty. Objevily se i spekulace, že byla zavražděna.

Reklama

Další články

Načítám