Hlavní obsah
Článek

Léto je oficiálně tady. Pokud jste to ještě neudělala, je nejvyšší čas pořídit si nové plavky. Nabídka je tak oslnivá, že se vám může stát, že nebudete chtít jen jedny, ale zatoužíte rovnou po několika modelech. A není se co divit.

Vábí i kolibříky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky Donnie jsou tak krásné, že se z nich až tají dech. Vypadají naprosto dokonale. Pod zdánlivě jednoduchým střihem podprsenkového dílu se skrývá všitá Push-Up podprsenka. Ta vašim ňadrům dodá patřičný objem. Řada štrasových kamenů v horní linii bude zářit, i když se slunce na chvíli schová za mraky. Blankytně modrou podprsenku s odepínacími ramínky překrásně doplňují kalhotky s rozkošnými kolibříky a květy.

V jednoduchosti je krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To bezezbytku platí o jednodílných plavkách Phax Color. Trojúhelníkové košíčky jsou vyztuženy pouze slabými vyjímatelnými vycpávkami a volně přecházejí v ramínka. Ta můžete zavázat dvojím způsobem. Minimalistický střih, bez jakýchkoliv rušivých elementů, přenechává veškerou pozornost bílé barvě a ženským křivkám. Klasické plavky Phax Color jsou perfektní volbou, pokud dáváte přednost eleganci a jednoduchosti.

Strappy zdobí léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dekorativní pásky, které zdobí model Isabella, se nazývají strappy. Jde o novinku v oblasti spodního prádla i svrchního oblečení. Plavkám dodávají na zajímavosti. U modelu Isabella je najdeme u horního i spodního dílu. Košíčky s vyjímatelnými vycpávkami jsou po celém obvodu kontrastně lemované černými páskami. Nápadité strappy povyšují kalhotky plavek Isabella na nepřehlédnutelný kousek!

Gelová podpora utajená v květech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Překrásné nápadné květy a super podpora prsou, to nabízejí plavky Flowers Pink. Podprsenka skrývá měkkou gelovou výztuž, která vašim ňadrům dodá objem a vymodeluje je do žádaného tvaru. Obvod si zavážete a utáhnete přesně podle vašich potřeb. Podprsenku doplňují nízké, růžově lemované kalhotky. V těchto plavkách budete nepřehlédnutelná!

Střízlivá černobílá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte ráda jednoduchost? Pak právě vás by mohly oslovit plavky Solange. Krása kontrastu černé a bílé a dokonalý střih, to je jejich jediná ozdoba. Plavky jsou z italské módní dílny David Mare a o italských modelech platí, že mají šmrnc. Vyztužené košíčky s kosticemi a ozdobná spona uprostřed se společně postarají o skvělý vzhled vašich ňader. Kalhotky v klasickém střihu jsou na bocích nařasené a na opalování se dají ohrnout.

Další články

Načítám