Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý má nějaký důvod, proč s drogami začíná, a většinou i proč s nimi skončí. Nyní se v televizní show Jimmyho Fallona svěřila i populární americká divoška, zpěvačka Miley Cyrus (31), proč už nekouří marihuanu.

Mladá provokatérka se rozhodla s trávou seknout poté, co to s její konzumací notně přehnala. Noční můry, které se záhy dostavily, ji natolik vyděsily, že měla ihned jasno - tohle bylo naposled! „Nikdo nikdy na trávu nezemřel, jenže nikdo jí nikdy nekouřil stejně tak jako já,“ shrnula své rozhodnutí před kamerami.

Nyní prý soustředí veškerou svoji energii na natáčení dalšího, v pořadí již šestého studiového alba.

Zpěvačka, která svoji kariéru udržovala vystoupeními, při nichž byla jako utržená ze řetězu, nedávno prošla kompletní obměnou životního stylu. Zřejmě to souvisí i s návratem jejího přítele Liama Hemswortha, který očividně nestál o vztah s kráskou, která většinu svých prezentací zabalila do lascivních gest typu předstírané masturbace či orálního sexu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám