Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ester Berdych Sátorová, modelka a manželka tenisty Tomáše Berdycha, na své štíhlé postavě neustále maká. Bříško má pevné jako skála a na těle nemá ani gram tuku navíc. I ona chce v létě vypadat v plavkách perfektně, byť v jejím případě vypadá úžasně po celý rok.

Na sociální síti se pochlubila ukázkovou postavičkou, která je výsledkem tvrdé dřiny a přísné životosprávy. „Připravena na léto,“ okomentovala své tělíčko Ester, jejíž status zaujal i přítelkyni Leoše Mareše Moniku Koblížkovou. „Ty jsi vždycky připravena,“ měla hned jasno.

Sátorová má výhodu v tom, že jí makačka ve fitku baví. Postava se jí pak formuje jedna radost. "Velice ráda chodím do fitka, někdy i s manželem. Je to můj koníček. Někdy bych chtěla zkusit zaběhnout půlmaraton. Určitě bych ho zaběhla i teď, ale chci ho zaběhnout v opravdu dobrém čase," řekla nedávno Super.cz sebevědomá kráska, jež v posilovně tráví i tři hodiny denně.

Tomáš Berdych si tak opravdu uměl vybrat, protože Ester má ke sportu velmi kladný vztah, a navíc oplývá nespornými půvaby.

Reklama

Další články

Načítám