Hlavní obsah
Článek

Hodně netradiční natáčení má za sebou herečka Aňa Geislerová (47). Nový spot natáčela nikoli s hercem, ale s tenistou Radkem Štěpánkem, navíc mj. v prostředí autolakovny, kde to nejen dost hlučí, ale ani moc pěkně nevoní. "Ani nevím, co jsme tam vlastně dělali. Povíme si, až vyprchají ty těkavé látky," řekla nám se svým pověstným suchým humorem Aňa.

Klip byl v hodně futuristickém stylu, Radek v jedné scéně působil dokonce spíš jako šílený profesor, než jako tajný agent, za něž měli s Aňou být. V reálu oba přiznávají, že příznivci nových technologií jsou jen ve chvílích, pokud jde o auta, jinak jsou spíše staromilští.

"Vždycky budu třeba preferovat mít od domu normální klíče, na rozdíl od mužů, kteří preferují různé čipy a dálková ovládání. U auta je to ovšem něco jiného," míní Aňa. "Já také na nové technologie moc nejsem, i když u auta je to u mě taky jinak. Jsem rád, že ho nemusím pořád hledat, kde ho mám, a stačí jen přiložit ruku a otevřít," souhlasil s herečkou tenista.

Oba ztvárňovali agenty v bondovském stylu, což byl tak trochu jejich splněný sen. "Samozřejmě by se mi líbilo zahrát si bondgirl, ale myslím, že už bych se pasovala spíš do těch záporných hrdinek. Ale úplně nejvíc by mě bavila Moneypenny anebo M, ty ženy, které jsou řídící a šéfové," prozradila Aňa. A Radek by byl pochopitelně spokojený se samotným Bondem. Ve skutečnosti ho ale uvidíme opět na tenisových kurtech, protože hned po natáčení odlétal opět na Floridu. "Opět s úsměvem a zápalem do hry," těšil se.

Aňu pak znovu spatříme v trilogii Zahradnictví, v jeho druhém pokračování. "A pak je tam Milada, film o Miladě Horákové. Tam mám ale ryze zápornou postavu, paní Polednové-Brožové," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám