Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Oživte svou ložnici originálními vzory, které vám přinesou radost do každého vstávání i usínání. Exkluzivní kolekce povlečení s originálními motivy, z kvalitních materiálů, a navíc za skvělé ceny na vás čeká právě teď na 4home.cz. Akce platí do 26. června 2017 nebo do vyprodání zásob.

Puntíky jsou zkrátka IN!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se odhalit svou hravou duši a vyzdobte si ložnici puntíky! Svěží zeleno-bílá kombinace nabije vaše rána energií do nového dne. Díky příjemné bavlně zažijete ten nejpohodlnější spánek. Povlečení je oboustranné a nabízíme ho ve 4 rozměrech nyní za exkluzivní cenu!

Pouze 249,50 Kč za jednolůžko!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nakupujte výhodně. Oblíbená kostka ve výrazných modrých a šedých barvách dodá šmrnc každé ložnici. Vsaďte na tradiční vzor v moderním provedení a určitě nebudete litovat. Povlečení je vyrobené z příjemného lehkého materiálu, který se snadno udržuje a rychle schne. Výhodná sada na 2 postele obsahuje: 2x povlak na polštář 70 x 90 cm, 2x povlak na přikrývku 140 x 200 cm.

Exkluzivní design ve výhodné sadě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výhodná sada povlečení v originálním designu. Dokonale vyladěné rytmy veselých barev a květinových ornamentů přinesou radost do každého vašeho rána i maximálně pohodlný spánek. Povlečení je vyrobené z příjemného lehkého materiálu, který se snadno udržuje a rychle schne. Výhodná sada na 2 postele obsahuje: 2x povlak na polštář 70 x 90 cm, 2x povlak na přikrývku 140 x 200 cm.

Probuďte v sobě šelmu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bavlněné povlečení s věrným fototiskem pro milovníky koček a všech kočkovitých šelem. Huňatý tygr s nebezpečným pohledem přinese tu pravou divočinu do vaší ložnice. Nechte se hýčkat kvalitní bavlnou, která zaručí pohodlný spánek.

Pohodlný spánek i pro vaše nejmenší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Roztomilý medvídek bude tím nejlepším kamarádem pro usínání. Decentní barevné provedení a originální motiv vyzdobí dětský pokojíček, příjemná kvalitní bavlna přinese maximální pohodlí a zdravý spánek. Povlečení má praktické zapínání na zip.

Další články

Načítám