Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiačtyřicetiletá Daphne Guinness, jež patří do rodiny zakladatelů světoznámého pivovaru Guinness, si pořádně huntuje tělo a především zdraví. Podle svých slov je totiž živa jen z vody a energetických a nutričních nápojů s vysokou výživovou hodnotou. Extravagantní návrhářka, která se pomalu ztrácí před očima, se prý nají, až umře.

Její osobní asistentka Teresa Alfonso se prý snažila Daphne nabídnout například těstoviny, které byly připravené pro produkční tým, ale neuspěla. Tato 172 centimetrů vysoká vyhublá dědička pivního impéria prý totiž nemůže pracovat, pokud se nají.

Guinness je rovněž známá svými výraznými modely. Návrhář Tom Ford o ní například prohlásil, že je jednou z nejstylovějších žen. Múzou byla rovněž pro již zesnulého Alexandera McQueena. Sama se v módě vyžívá, její šatník obsahuje zhruba 2 500 šatů, 450 párů bot, 70 klobouků a 200 kabelek.

Výstava těch nejunikátnějších kousků z její garderoby je nyní k vidění v newyorském Fashion Institute od Technology a potrvá až do 7. ledna 2012. Návštěvníci uvidí luxusní kousky z dílny Alexandera McQueena, Karla Lagerfelda, Dior, Givenchy, Lacroix, Valentino či Dolce & Gabbana.

Související témata:
Impérium

Reklama

Další články

Načítám