Hlavní obsah
Článek

Když se herci Pavlu Trávníčkovi (73) loni narodil syn Maxmilián, čekali jsme, že skoro vše nechá na své manželce Monice Trávníčkové. Jenže je to naopak. Pavel o synáčka pečuje, seč může, ba dokonce i přebaluje a chystá se také na „mateřskou“ dovolenou!

„Jsem dobrá chůva. Vše samozřejmě umím a dělám. A už se těším, až budu muž v domácnosti. Ten okamžik se velmi blíží. Monika bude pracovat a já se budu starat o dítě. Bude to u nás obráceně,“ svěřil se Super.cz herec na tiskovce k soutěži Nej Sestřička.

Že by mu herectví chybělo, si nemyslí. Naopak tvrdí o kolezích, že neumějí s prací přestat a užívat si podzimu života. Sám je díky dědictví zajištěný, a tak ho vydělávání za každou cenu nemusí trápit.

Trávníček v pátek odletěl jako jeden ze soutěžících natáčet druhou českou řadu Pevnosti Boyard. „Když člověk není úplně padavka, dá se to zvládnout. A co dělám pro svou kondičku? To, co mě bavilo i dřív. Fotbal, pak hlavně tenis, umím lyžovat. A není od věci si ráno lesem uběhnout deset kilometrů. Někdy to dělám,“ dodal princ z Tří oříšků pro Popelku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám