Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Připadá nám to už jako ohraný kolovrátek. Moderátorka Eva Perkausová (30) dlouhodobě tvrdí, že nemá žádného přítele, že žije sama a volný čas tráví s kamarády. Rozhodně v šoubyznysu není sama, ale přesto jsme se snažili z ní dostat, co za tím vězí. Hledá patřičně zásobené konto?

„Nevím, jestli je to divná móda. Je to stav, jaký je. Někdo je zadaný, jiný ne. Nevím, co se děje. Možná chlapi vymírají,“ smála se Eva v našem rozhovoru.

Perspektivní muži, jako miliardář Karel Janeček nebo Jaromír Jágr, jsou už zadaní. Musí mít vůbec její budoucí chlap spíš talent a charisma, nebo raději velké konto?

„Hlavní je to první. Opravdu nemohu říci, jestli se mi bude líbit takový, nebo makový muž. Ale srdci neporuším. Těžko říci, kdo to bude, až se mi někdo zalíbí,“ krčí rameny.

Bavili jsme se i o její přezdívce. Nechtěla nám ji vůbec prozradit. „Každý na Primě má nějakou, nebudu to tady radši vůbec ventilovat. Nesouvisí to s horní částí těla, ale s chováním, s tím, jakou má kdo povahu. Takže jsem svatoušek, jak jinak,“ smála se Eva.

Vypadá skvěle opáleně. Žádný pobyt u moře za tím ale není. „Všichni se mě ptají, kde jsem byla, ale mám to tady z Prahy. Dvě dovolené ale plánuji. Jednu s rodinou a druhou s přáteli,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám