Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky prestižní soutěže Miss Face odletěly na zahraniční soustředění do Itálie, kde se školí pod vedením odborníků, točí medailonky a také fotí charitativní kalendář. Samozřejmě zbývá i čas na slunění a odpočinek na pláži.

"Nejsme jen na jednom místě, chtěly jsme, aby toho dívky viděly víc a měly spoustu zážitků. Soustředění začalo v Římě, odkud jsme se všichni přesunuli na nedaleký zámek. Na jeden den jsme měli pronajatou luxusní jachtu a nyní s dívkami natáčíme medailonky a probíhají různá školení u moře v Kalábrii," prozradila Super.cz ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34).

S letošním ročníkem je velmi spokojená. "Musím říct, že opravdu jasnou favoritku nemám. Letošní ročník považuji za velmi silný," upřesnila Makarenko.

Podívejte se v naší galerii na finálovou desítku v plavkách. Takhle vypadají nejkrásnější Češky roku 2017 bez retuše! O tom, která z nich se stane vítězkou Miss Face, se rozhodne 30. září v Praze v hotelu Ambassador.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám