Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení druhé série úspěšného seriálu První republika spěje do finále a my jsme nemohli chybět u vzniku nejefektnějších scén, kterými bude druhá série zahájena. Záběry z depa závodních automobilů se točily na závodišti v pražské Chuchli. „Automobilové záběry jsou největší atrakcí této série. Dali jsme dohromady několik závodních aut a vypadá to moc dobře,” popsal nám scénu samotný režisér Biser Arichtev.

Děj seriálu se odehrává v roce 1928 a proti předchozím dílům se posouvá o osm let. V seriálu se objeví celá řada nových postav, ale diváci se mohou těšit i na většinu charakterů z první série. Ve dvojce si zahraje pochopitelně také Veronika Arichteva, manželka režiséra.

Zatímco při natáčení první řady docházelo mezi herečkou a režisérem k hádkám, teď už vše probíhalo hladce. „Hodně jsme se naučili při natáčení první série. Bylo mezi námi velké napětí, protože jsem jako její manžel chtěl, aby všechny věci vycházely velmi dobře. Veronika měla pocit, že na ni zbytečně tlačím. Tentokrát se tyhle věci neděly. Žádná hádka neproběhla,” prozradil režisér, který se kromě První republiky podílel na vzniku seriálu Vyprávěj.

Manželé si klidně tahají práci domů. „Veronika dělá spoustu dalších aktivit a naše práce se prolíná našimi životy, a tak se o ní hodně bavíme. S manželkou za zavřenými dveřmi si řekneme spoustu věcí, které nemůžu řešit s jinými,” dodává Biser Arichtev.

Reklama

Další články

Načítám