Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V druhé řadě První republiky se herečka Anna Fialová dočká poměrně velkého prostoru. V dobovém seriálu se zhostí role Ireny Valentové, která mezi první a druhou sérií stihla dospět z dítěte do mladé ženy. Irena se zhlédla v automobilových závodech a dalo by se říct, že jejím předobrazem je skutečná postava legendární automobilové závodnice Elišky Junkové.

„Irena má velkou lásku k závodění v autech. V té době bylo výjimečné a neobvyklé, že ženy závodily. Snaží se toho držet zuby nehty, aby to mohla dělat dál,” prozradila nám herečka.

Se svou postavou nemá bývalá účastnice televizní show Tvoje tvář má známý hlas příliš společného. „S autům a řízení tak pozitivní vztah nemám, dobové vozy se mi ale líbí,” říká. Ne jejich řízení se ale necítí, tak ji zastupuje dublérka. „Naštěstí řídím jen kousky a dojezdy, nebo když musím být v blízkém záběru,” vysvětluje Anna Fialová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám