Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) je po krátké tříměsíční známosti opět sama, a tak vyrazila s finalistkami letošního ročníku Miss Face na soustředění do italské Kalábrie. Kráskám předává své zkušenosti, kterých má jako jedna z našich nejúspěšnějších Miss poslední doby dostatek.

"Ten mediální tlak v prvních měsících není lehký a sama bych byla ráda, kdyby mi tenkrát někdo poradil, na co si dát pozor, jak reagovat, jak se zachovat. Celkově je to po vítězství hodně náročné období, které není lehké ustát," řekla Super.cz Nikol.

Švantnerová se pyšní jednou z nejlepších postav v českém šoubyznysu, nemá gram tuku navíc a pozadí má pevné jako skála. Zadarmo to ale není. "Mám ráda jídlo, na diety nejsem, a když nechci mít rozkydlý zadek, musím makat o to víc. Několikrát týdně chodím ráno běhat, tak třikrát týdně jsem ve fitku. Nebudu lhát, že mám postavu díky genům. Samozřejmě ty jsou základ, ale nejsou všechno," vysvětluje Švantnerová.

Nikol je momentálně bez partnera a užívá si dívčího single života. "Po letech chodím s kamarádkami často ven, užíváme si dámské jízdy a je to hrozně fajn. Byla jsem v trvalém vztahu od devatenácti let, tak teď není důvod někam spěchat," dodala s úsměvem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám