Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Natáčení nové série úspěšného seriálu První republika je v plném proudu a vy se společně se zavedenými hvězdami můžete těšit i na nové tváře. Jednou z nich je mladá půvabná herečka Brigita Cmuntová, která si v seriálu zahraje dceru Valentových Elišku.

V první sérii jste ji mohli vidět jako malou holčičku, v pokračování už to bude dospělá mladá žena, která studuje medicínu a je vdaná za svou lásku z dětství Vojtu Toufara.

„Eliška Toufarová je vnímavá a citlivá dívka, která je často vystavována nelehkým situacím. Od dětství ji provázejí vize. Už se v nich nesetkává s duchy zemřelých lidí, ale přinášejí s sebou jakousi předzvěst, která se v budoucnu naplní. Svým schopnostem zcela nerozumí a nedokáže je ovládat. Tím spíš, že se týkají nejbližšího okruhu její rodiny. Natáčení těchto konkrétních scén pro mě bylo často náročné,“ řekla ke své postavě Brigita.

„S Eliškou jsem si v mnoha ohledech podobná, ať je to její křehkost, vnímavost či cílevědomost,“ dodala půvabná herečka, pro kterou je tato role zatím největší příležitostí. Zahlédnout jste ji už mohli například v komedii Vybíjená nebo v Rodinném filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám