Hlavní obsah
Článek

Je to už 18 let, co do kin vstoupil film o amerických teenagerech, kteří si ze všeho nejvíc přejí přijít o panictví. Prci, prci, prcičky ale představily nejen náruživé středoškoláky, ale i jejich spolužačky a přítelkyně, které byly pro danou věc jaksi nezbytné. A jména jako Alyson Hannigan (43), Tara Reid (48) nebo Mena Suvari (38) se od té doby začala skloňovat mnohem více.

I když posledně zmíněná si téhož roku zahrála i v podstatně zajímavějším filmu, v Americké kráse, kde se díky ‚snové‘ scéně ve vaně plné okvětních plátků růží, dlouho nevymanila z mužských fantazií. Herečka i dnes vypadá skvěle, zajímavých titulů ale bohužel v její filmografii moc nepřibylo. K tématu zmiňme alespoň pokračování Prciček s podtitulem Školní sraz. Co se týče soukromého života, za sebou má Suvari dva rozvody. S filmařem Robertem Brinkmannem byla v letech 2000-2005 a manželkou Simoneho Sestita byla herečka mezi roky 2010-2012. Důvodem obou rozvodů byly ‚nepřekonatelné rozdíly‘.

Ani Tara Reid nemá práce nad hlavu, v posledních letech je o ní slyšet hlavně díky účinkování ve filmech Žralokonádo, jehož se chystá už páté pokračování, a jak samotný název napovídá, kvantita zde značně vítězí nad kvalitou. Pozornost ale budí i svým zjevem. Kvůli postavě, kterou lze bez nadsázky označit jako ‚kost a kůže‘, se často spekuluje, zda netrpí anorexií. Oficiálního partnera nemá.

To Alyson Hannigan zase nemá silikonové poprvé, ani za sebou žádný rozvod. S manželem Alexisem Denisofem, za něhož se provdala v roce 2003, zato má dvě dcerky. V pracovním životě jí přinesl další dávku popularity seriál Jak jsem poznal vaši matku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám