Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden piercing v nose by asi pro bezpečnostní složky Spojených arabských emirátů (SAE) žádné riziko nepředstavoval. Ale chlap, jako je Rolf Bucholz (54), je svým ďábelským vzezřením natolik vyděsil, až úředníci nabyli dojmu, že jde o černokněžníka a do země, kam cestoval, aby zde vystoupil v jednom z dubajských nočních klubů, ho preventivně nevpustili. „Ti, co mě doprovodili zpět do letadla, říkali, že to je kvůli tomu, jak vypadám. Prý působím dojmem, že praktikuji černou magii,“ směje se dnes této příhodě Bucholz.

Jenže ďábelsky tento Němec, pracující v telekomunikacích, opravdu vypadá. Nechal si dokonce vyrobit rohy. Právě implantáty z rohoviny na jeho hlavě působí nejbizarněji. Tvoří jakési růžky, a právě ony také byly hlavním argumentem arabských úřadů, když mu nedovolily vstup do SAE.

Jako by mu nestačil jeho zápis v Guinessově knize rekordů za největší počet ve vlastním těle aplikovaných piercingů, kterých mu napočítali 453. Samo o sobě působivých je 278 z nich, jež má v genitáliích. „Nečiní mi to vůbec žádný problém,“ ujišťoval diváky jedné německé televizní stanice, že mu piercing při sexu nevadí. „Kdyby se nějaký objevil, dávno bych se jich zbavil,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám