Hlavní obsah
Článek

Je mámou dcerky, ze které se klube půvabná mladá slečna, a také neposedného čtyřletého caparta. Vypadá však stále stejně, jako když se před lety dostala do širšího diváckého povědomí v seriálu Ulice. Dvojnásobná máma Jana Bernášková (36) vypadá i po pětatřicítce jako holčička.

Všem to dokázala na včerejším křtu knihy Jana Menděla Afirmace, kde byla hlavní kmotrou. Na akci se vyletnila do tmavě modrých šatů, pod které při své bezvadné dívčí postavě ani nepotřebovala podprsenku. „Doufám, že mi Theodor nerozváže mašli na hrudi a nebude ostuda,“ smála se na křtu Jana.

Ta byla společně s dalšími známými tvářemi hlavní kmotrou knihy, v níž si prý každý najde tu svoji myšlenku k zasmání i zamyšlení. „S Honzou se známe několik let a jsme velcí kamarádi. Mám ráda jeho články, knihy i jeho humor,“ dodala Jana, která na akci dorazila s celou rodinkou a prozradila, že ještě nemají plány na letní dovolenou. „Budeme se stěhovat do většího bytu a rekonstruovat, takže dovolenou jsme ještě neřešili,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám