Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývala členkou známé dívčí skupiny Spice Girls, v roce 1999 si vzala v té době jednoho z nejlepších a také nejbohatších fotbalistů světa, kterému na svět přivedla hned čtyři děti. A kvůli tomu, že se na veřejnosti málokdy usměje, se začalo Victorii Beckham (50) přezdívat 'ledová královna'.

Některé ženy se v těhotenství spíše šetří, listují si módními katalogy a přemýšlí, co si z nich koupí, až bude dítě na světě a jim se vrátí figura.

Victorie to měla podobné, jenže si nevybírala, co si z katalogů koupí, ale co jejich prostřednictvím naopak prodá. V kariéře módní návrhářky, které se začala po rozpadu Spice Girls věnovat, začala být totiž záhy velmi úspěšná.

Victoria je ale ženou mnoha tváří. Na někoho svým zjevem působí velmi tvrdě, až chladně, což je zřejmě pro byznys s módou to pravé. Jenže v soukromí to není ta skvělá designérka a tvrdá obchodnice s kamennou tváří, kterou letos britská královna Alžběta II. vyznamenala Řádem britského impéria. Doma je z ní pozorná a oddaná manželka a maminka, jejíž srdce, bijící jen pro rodinu, přetéká něhou a láskou.

Vazby obou rodičů Beckhamových na děti jsou pověstné. I bývalá fotbalová hvězda David (48) je miluje z hloubi duše a dává svoji lásku k nim na odiv celému světu. Zřejmě ale nezná přísloví 'Kdo seje vítr, sklízí bouři'. Jakmile se na sociální síti pochlubil fotografií, kde se s malou Harper líbá na rty, napadl jeho počínání bezpočet uživatelů, kterým to nepřipadalo normální.

Co by tito předpojatí 'komentátoři' tak asi řekli na fotku, kde se jeho sexy manželka Victoria mazlí s rukou jako had ovinutou kolem jeho šíje s nejstarším synem Brooklynem (18)? Museli by se asi rovnou pokřižovat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám