Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se týče sklonů k provokaci, čerstvě devatenáctiletá Delilah Belle Hamlin se ‚pomamila‘. Vždyť Lisa Rinna ani ve zralém věku nenechává fanoušky na pochybách, že v bikinách, prádle, nebo rovnou nahá vypadá stále dobře. Starší dcera někdejší hvězdy seriálu Melrose Place zase vyrazila narozeniny slavit v červené latexové podprsence.

K oslavě měla Delilah v těchto dnech hned dva důvody, kromě devatenáctin také dokončila střední školu. Její rodiče jsou jistě rádi, nedávno totiž podepsala smlouvu s velkou modelingovou agenturou, a když se pak daří, bývá těžké skloubit kariéru a studiem.

A aby těch oslav v rodině nebylo málo, i mladší Amelia měla narozeniny - šestnácté, i když vypadá na víc. „Od té doby, co ses narodila, si zpívám,“ připsala hrdá máma krásných slečen k fotce té starší. Ale ani mladší nepřišla ve směru veřejného vyznání zkrátka. „Vážíme si a žehnáme dni, kdy ses narodila. Svět už nikdy nebyl jako předtím. Milujeme tě a jsme na tebe velmi hrdí, jsi úžasná,“ přečetla si Amelia Gray.

Reklama

Další články

Načítám