Hlavní obsah
Článek

Na tenisovém turnaji VIP Kalich cup 2017 perlily služebně starší ročníky divadla, jako byl například Pavel Zedníček, Vašo Patejdl, nebo Petr Vondráček. Na kurtech klubu Cibulka se snažil prosadit i mladší Jan Kříž, ale nebyl tak úspěšný. Honza ale rozhodně nepropadal beznaději.

„Já se považuji za muzikálového herce, nebo se jím snažím být, takže se musím udržovat v kondici, protože většina představení je fyzicky náročná. Takže sport musím. Vlastně i chci. Navíc tenis je pro mě i společenská záležitost, člověk si nejen zahraje, ale i pokecá, což mě osobně velice vyhovuje,“ nechal se slyšet Kříž.

„I když jsme neskončili s mým deblovým partnerem na špici, jsem se svým výkonem nadmíru spokojen. Dvakrát jsme vyhráli, třikrát sice prohráli, ale se ctí. Nechtěl jsem tu být za úplného opičáka, a to se povedlo. U mě tedy dobrý,“ zhodnotil zpěvák, který se na kurtu potkal i s kolegou a čerstvým otcem Romanem Tomešem. A co Honza a jeho žena Marie a dítě?

„Samozřejmě i my počítáme s rodinou, ovšem kdy to bude, se uvidí. Necháváme osudu volnou ruku, a tedy i našemu konání volný průběh. Budeme-li rodiči za rok či dva, není rozhodující. Důležité je, že jimi prostě budeme,“ dodal Honza Kříž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám