Hlavní obsah
Článek

Nadstandardní tukovou zásobu si Jennifer Edwards (26) uvědomila až tehdy, kdy byla zostuzena v zábavním parku. Obsluha adrenalinové atrakce ji totiž z bezpečnostních důvodů neumožnila svézt se s příbuznými na horské dráze.

Šestadvacetiletá jazzová zpěvačka z New Yorku se místo zábavy dočkala ponížení. „Bylo to pro mě naprosto dehonestující. Musela jsem odejít a mí sourozenci tam zůstali. Když jsem přijela domů, stoupla jsem na váhu, která ukazovala 116 kil. Věděla jsem, že jsem plnoštíhlá, ale překvapilo mě, že je to se mnou tak vážné,“ zavzpomínala Jennifer na den, který jí změnil život.

Svou hmotnost si tehdy napsala na ruku jako varování, což opakovala každý den. Pak přišla změna životního stylu, což se na jejím těle brzy projevilo. Bývala boubelka skoncovala s pizzou i těstovinami se sýrovou omáčkou a její váha šla dolů.

Když Jennifer zhubla 36 kilogramů, se svou postavou stále nebyla spokojená. Po rapidním úbytku váhy ji totiž na břiše hyzdila povislá kůže. Nedostatek vyřešila operace, při níž bylo odebráno sedm kilogramů jejího tělesného materiálu.

Zpěvačka si po dietě konečně vyzkoušela, jaké to je nosit bikiny, na něž si dříve netroufala. Pózování v plavkách se jí dokonce tak zalíbilo, že plánuje účast v soutěži Miss bikiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám