Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu už dávno, co Sarah Jessica Parker (52) dotočila poslední klapku kultovního seriálu Sex ve městě. Takže není úplně fér srovnávat herečku s vizáží postavy, kterou tehdy hrála. A nejen kvůli letům navíc, ale i kvůli faktu, že si jí tehdy na každý natáčený obraz vzali do prádla filmoví maskéři.

Čas běží a slavná herečka, tak jako my všichni, stárne. Jako každá krásná žena se snažila s věkem bojovat a chvíli se jí to i dařilo. Jenže práce to byla čím dál tím větší a také zbytečná.

Přišel den, kdy se objevily první 'civilní' fotky slavné seriálové hvězdy bez make-upu. Lidé byli v šoku, takže následovala celá lavina takových fotek. A jiné už se prakticky posledních deset let neobjevují. Pro ženu, kterou si ve své posteli představovali muži x generací, to muselo být příšerné a velmi depresivní období. Často byla na paparazzi fotkách zachycena, jak schovává svoji tvář za tmavými brýlemi. Pokud je neměla, bylo to ještě horší - kryla se totiž rukama. A ruce Sarah Jessicy Parker, to je kapitola sama pro sebe. Ty tomu dávaly ještě výraznější punc.

Pak se najednou něco uvnitř této sympatické herečky změnilo a ze dne na den se skrývat přestala. Sarah přijala svůj věk s důstojností a je taková dodnes. Kdysi komplikovanou módu, jíž byla fanynkou, vystřídala záliba v šatech jednoduchých, často s květinovými vzory, které jí dodávají šmrnc. A na její tváři můžete vidět i úsměv.

Reklama

Další články

Načítám