Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tuto sobotu řekne příteli Jiřímu Wohlmannovi své ano modelka Kateřina Votavová. Na svatbě bude přítomno na 150 hostů včetně známých osobností. K oltáři ji zpěvem doprovodí slavná zpěvačka a její dobrá kamarádka Michaela Gemrotová (38).

"Je to tak, Kačka se vdává, bude z ní paní, a já se moc těším. Jsme výborné kamarádky a je pro mě čest, že mě oslovila, abych jí zpívala na svatbě, a navíc ji zpěvem vedla k oltáři," řekla Super.cz Míša, která sama je zasnoubená, svatbu měla připravenou, ale měsíc před uskutečněním ji kvůli pracovnímu vytížení s partnerem zrušili. "Nám se žije krásně, my navštěvujeme jiné svatby a baví nás to," smála se na slavnostním zakončení divadelní sezóny muzikálu Ples upírů.

Herce čekají dva měsíce prázdnin, Míši se to ale zatím netýká. "Volníčko se úplně neblíží. S Marošem Vojtkem máme na konci června koncert, tak trénujeme a připravujeme. Pak jedu do Karlových Varů na festival, kam připravuju pro jednu akci sochu. Také mě čeká natáčení, je toho hodně," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám