Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kontroverzní britská celebrita Chloe Khan se marně pokoušela prosadit jako zpěvačka. Rebelka s poskvrněnou minulostí brzy zjistila, že prsa jí mohou vydělat podstatně více peněz než hlas.

Touha po slávě ji v roce 2010 přivedla do X Factoru, kde si dívka pocházející z nuzných poměrů u poroty vyprosila postup do dalšího kola. Během natáčení si ale dopřávala alkohol a kokain, takže její hudební kariéra měla velmi krátké trvání.

Chloe, která má za sebou zkušenosti s prostitucí i několik střetů se zákony, se procpala i do reality show Celebrity Big Brother, kde se pochlubila zvětšenými ňadry. Nakonec našla uplatnění ve světě erotiky. Sama se za peníze nesvléká, ale provozuje stránky, kde virtuální uspokojení poskytují její svěřenkyně.

Šestadvacetiletá matka osmileté dcery je finančně zajištěná a v televizi se nepředvádí, ale pozornost médií jí očividně schází. Na Ibize se producírovala v mokrém tričku, pod nímž se zřetelně rýsovaly její bradavky. Svému svlékacímu webu tak na dovolené udělala tu nejlepší reklamu.

Reklama

Další články

Načítám