Hlavní obsah
Článek

Akné občas nezmizí s pubertou. Navíc platí, že dříve osvědčené rady často neúčinkují. Pleť se chová odlišně, dospělá žena se musí porozhlédnout po vhodné léčbě. Pokud vybírá mezi volně prodejnými léčivými přípravky, neměla by přehlédnout Skinoren krém. Proč? Skinoren krém působí na všechny základní příčiny akné, a přitom neomezuje každodenní životní styl, včetně pobytu na slunci.

SKINOREN KRÉM, léčivý přípravek určený k léčbě akné s obsahem léčivé látky kyseliny azelaové.

Léčivý přípravek Skinoren krém lze používat dlouhodobě. Obsaženou léčivou látkou je kyselina azelaová, která se na pokožce vyskytuje přirozeně a ničí bakterie v pórech. Díky ní léčivý přípravek Skinoren krém působí na příčiny vzniku akné a pomáhá řídit tvorbu a rohovatění kožních buněk. Pravidelnost jednoduché aplikace je podmínkou účinné léčby. Krém se nanáší ráno a večer na pečlivě očištěnou pleť, přímo na postižená místa. Viditelné zlepšení se dostaví po prvních čtyřech týdnech. V rámci dlouhodobé léčby lze pobývat na slunci.

Foto: Super.cz
Léčivý přípravek Skinoren krém proniká všemi vrstvami pokožky a působí protizánětlivě. Aplikace neomezuje pobyt na slunci.

Léčivý přípravek Skinoren krém proniká všemi vrstvami pokožky a působí protizánětlivě. Aplikace neomezuje pobyt na slunci.

Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Skinoren krém je léčivý přípravek k vnějšímu použití, obsahuje léčivou látku kyselinu azelaovou.

L.CZ.MKT.CC.06.2017.1092

Další články

Načítám