Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to tak, že finále České Miss se nebude muset ani uskutečnit. Podle toho, jakou rychlostí berou současné finalistky kdysi nejprestižnější soutěže krásy nohy na ramena, by bylo řešení rovnou vyhlásit tři vítězky. Ty, které zbydou.

Po finalistkách Tamaře Vaňousové, Mirce Pikolové, Michaele Nedomové a Kristýně Hlaváčkové soutěž opouští další krásky. Nelíbí se jim, kam soutěž směřuje. Podle informací Super.cz dnes v dopoledních hodinách oznámily Martinu Ditmarovi své rozhodnutí odejít z České Miss finalistky Petra Mácová, Michaela Kadlecová a Tereza Jedličková.

Lehké to mít ale nebudou. Mají velmi přísné smlouvy, ze kterých nebude jednoduché se vyvázat.  "Nezlobte se, jsem stále pod smlouvou, nemůžu se k odchodu vůbec vyjadřovat," řekla Super.cz Tereza Jedličková. "Nebudu se k tomu zatím vyjadřovat," dodala i Petra Mácová. Michaela Kadlecová nebrala mobilní telefon.

"V tuto chvíli je celá situace v řešení. Čeká nás schůzka s finalistkami a právníky. Finalistky jednostranně bez dohody od smlouvy odstoupit nemohou. V případě, že tak učiní, budou ze soutěže vyloučeny a budou uplatněny sankce, o kterých dívky byly předem informovány," řekla Super.cz stroze Eva Čerešňáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám