Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Vítek mění image. Nechává si růst vlasy, které si sčesává do culíku. Říká tomu palma! "Nechal jsem si dorůst vlasy. Je to hrozně praktický, nemusíš se o to starat, vezmeš gumičku a je to. Je to moje palma," řekl Super.cz Pavel Vítek, který léta nosil krátký sestřih.

"Míval jsem dlouhý vlasy, pak jsem nosil ježka a teď kvůli rolím to musím trošku nechat dorůst. Dokud ty vlasy mám, a mám je prý hezký, tak je škoda se jich zbavovat," mínil Vítek na zakončení sezony muzikálu Ples upírů, který se na jeviště GoJa Music Hall vrátí opět v září.

Pavel v muzikálu hraje starého profesora Abronsia a je tak dokonale namaskován, že ho nepozná ani vlastní rodina.

"To je jediný, co mě na tom štve. Mám tu roli hrozně rád, ale spousta lidí třeba až o pauze na vývěsce zjistí, že jsem to já. Například Jiřina Bohdalová (92) teprve sedm minut před koncem od sousedů zjistila, že jsem to já. Přišla pak za mnou do šatny a vysekla mi obrovskou poklonu za roli," dodal s úsměvem Vítek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám