Hlavní obsah
Článek

Sluší jim to spolu? Minimálně dřív tvořili dokonalý pár. Prožili spolu první lásku, včetně té první intimní, a nebýt toho, že mládenec odešel za dalšími mládenci, možná by spolu byli dodnes. Řeč je o dnes již bývalé účastnici letošní České Miss Mirce Pikolové a zpěvákovi Janu Bendigovi (30). Mrkněte do fotogalerie na další snímky!

Dvojice se spolu po letech opět objevila v Tunisu, kde Honza natáčel videoklip s Markétou Konvičkovou (29). Mají za sebou už video Bloudím, které mělo obrovský úspěch, a tak se rozhodli natočit další klip k songu, který má tentokrát název Toužím.

A Mirka v něm hraje důležitou roli.

„Rád jsem se s ní zase viděl. Zůstali jsme celou dobu kamarádi a máme se rádi. V klipu ukazuje své tělo, takže diváci aspoň uvidí, o co soutěž krásy přišla, když ji opustila,“ řekl Super.cz Honza v narážce na ukončení účasti jeho bývalé lásky v letošní České Miss.

Slečna má přítele, který prý nebyl vůbec rád, že jela na tak dlouhou dobu do tepla se svým ex, s nímž prožila dva a půl roku i první milování. A neuklidnil ho ani fakt, že na Bendiga tam dohlížel jeho snoubenec Lukáš.

Reklama

Další články

Načítám