Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její postava byla tak dokonalá, že drží rekord v počtu titulních stránek plavkového vydání magazínu Sports Illustrated a vynesla jí přezdívku The Body neboli Tělo. K harmonickým vztahům to ale bohužel nestačí, jak se topmodelka Elle Macpherson (53) už několikrát přesvědčila.

Po krachu manželství s fotografem Gillem Bensimonem (1986-1989) ji podle zahraničních médií možná čeká další vyplňování rozvodových papírů. Jde o svazek s podnikatelem v realitách Jeffem Sofferem, jenž měl vzít zasvé. „I s dětmi opustila jejich dům v Miami a hledá nové bydlení. On měl být spojován s jinými ženami, což prý byly jen kamarádky,“ cituje magazín Page Six svůj zdroj.

Macpherson a Soffer spolu začali chodit v roce 2009, v roce 2012 se ale rozešli. Ještě téhož roku se usmířili (po nehodě v helikoptéře, již miliardář utrpěl, píše Daily Mail) a rok nato se vzali. Jsou-li informace pravdivé, k rozchodu dochází po čtyřech letech manželství. Mluvčí obou se k tomu odmítli vyjádřit.

Syny Arpada a Aurelia má modelka s francouzským finančníkem Arpadem Bussonem, s nímž žila v letech 1996 až 2005.

Reklama

Další články

Načítám