Hlavní obsah
Článek

Krásné letní počasí přináší odhalování a „čas dekoltů“. Můžeme si dovolit toho ukázat trochu víc a nikoho to nebude pohoršovat. Nějak to prostě k létu patří. A muži? Ti pro to hlasují všemi deseti. Pojďme si rozšířit obzory, je tu trocha letní podprsenkové terminologie.

Strappy… nesou sex-appeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stvořena k ukazování je rozhodně podprsenka se strappy pásky. Jsou to dekorativní proužky, které na nás vykukují nejčastěji z dekoltů. Průkopníkem v tomto zdobení je holandská značka Marlies Dekkers. Naprosto úchvatnou podívanou poskytuje podprsenka Marlies Dekkers Plunge. Tuto značku obléká Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Britney Spears nebo Madonna. V tomto prádle vás nikdo nepřehlédne!

Tajemství Bardot…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do širokých výstřihů se vám v létě zaručeně bude hodit podprsenka typu Bardot. Tento druh podprsenky totiž proslavila herečka, známá svými vyzývavými dekolty, Brigitte Bardot. Bardotky se perfektně hodí pod topy bez ramínek či do hlubokých výstřihů. Navíc ňadrům poskytují perfektní oporu i bez ramínek. Podprsenka Waves má tzv. Half Bardot střih. Košíček plynule přechází v odepínací ramínka. Uchvátí vás i svou netradiční krajkovou kresbou.

Víte, co je „plunge“?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další vhodnou adeptkou do hlubokých dekoltů je Athena Triple Push-Up. Ta má totiž opravdu nízký střed, který nepřekáží ani v extra vykrojeném výstřihu. A nese s sebou ještě další výhody. Plunge podprsenka prsa lehce tlačí k sobě, a tím vytváří krásně plné „srdce“ dekoltu! Je to vzhled, který na muže působí jako magnet, ať chtějí, nebo nechtějí.

Push-Up pod závojem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zajímavou kombinaci, která může obohatit váš dekolt, přináší podprsenka Charm Double Push-Up. Ta v sobě skrývá měkké gelové vycpávky, které vaše ňadra krásně nadzvednou a vyplní. Vrchní část tvoří elastická krajka, která prsa „cudně“ překrývá. Ve skutečnosti však přitahuje pohledy. Hodí se jak do hlubokých výstřihů, tak do halenek na knoflíky. Těm krásně ozvláštňuje rozhalený dekolt.

Triangl Bra s důvěrně známou krajkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka nikdy nezestárne a nevyjde z módy. Má v sobě něco poutavého a tajemného. Je to jeden z mála materiálů, který téměř nikdy nenajdeme na mužském oblečení. Podprsenka Triangle Bra Angelia má skvěle řešený střih, který dodá ňadrům kulatý vzhled. Krajka v trojúhelníkovém střihu (odtud je její název) nechává prosvítat jemnou kůži. Celkový dojem je nesmírně atraktivní, je doslova pastvou pro oči. Alespoň jednu podprsenku z krajky by každá žena měla doma mít.

Další články

Načítám