Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Posměch, urážky a sebevědomí nula, nula, nic… Přesně tak může vypadat dospívání, ale i celý život žen, ke kterým byla matka příroda skoupá a nenadělila jim dekolt sexbomby a vlasy Zlatovlásky. Bohužel, ne každá žena se může pyšnit svůdným poprsím a sexy hřívou. Jaké to je, být šedou myškou ve společnosti, se svěřila šestatřicetiletá Jitka, kterou trápení se vzhledem doslova srazilo na kolena.

Lentilky pod kobercem - mindrák trvající od dospívání!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mé sebevědomí nacházející se na bodu mrazu, plynulo z malého poprsí, které se od chlapeckého příliš nelišilo. Nikdy jsem nebyla objektem sexuální touhy žádného muže. I když jsem byla v práci úspěšná, nikdy o mě nikdo nepřemýšlel jinak než o „správné šéfové“. Ach jo! Protože žiji v malém městě, nemám tolik příležitostí k seznámení. Volný čas trávím na zahrádce raději než návštěvou kadeřnice. Navíc s přibývajícími roky se mě stále častěji zmocňoval strach a beznaděje, že prošvihnu založení rodiny a skončím jako stará panna. Věděla jsem, že se sebou musím okamžitě něco udělat! Řešení malých prsou - NadraIN FORTE nyní s dopravou zdarma do 30. 6. 2017 při zadání kódu SU607.

Dekolt, který mi záviděly i mladší kolegyně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prvním krokem bylo zvýšit můj sex-appeal! Toužila jsem po dokonalých ňadrech, ale plastiky jsem se bála. Nejsem zastánce reklam, přesto jsem udělala výjimku a pořídila si doplněk stravy NadraIN FORTE. Za necelý měsíc byla má prsa zřetelně plnější a pevnější. Ten pocit, když se mi ňadra přehupovala přes podprsenku, si nedokážete představit. S nadšením jsem nakupovala krajkové spodní prádlo, o kterém jsem si dříve mohla nechat jenom zdát! A ty pohledy okolí, páni! Kolegyně byly ze změny paf a soused propadl živým plotem, když mě viděl v plavkách. Bylo to super, jen to mělo jeden háček. NadraIN FORTE nyní s dopravou zdarma do 30. 6. 2017 při zadání kódu SU607.

Prořídlé vlasy volaly už léta o pomoc…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stres, genetika, nevhodná péče a určitě také přibývající roky způsobily, že mé vlasy vypadaly jako zmoklá sláma. Roky bez odborné péče se na nich podepsaly zvýšeným padáním a řídnutím. Protože jsem chtěla být opravdu „šik“, hledala jsem různá řešení, jak skrýt tuto nedokonalost jinak než kloboukem. Má kadeřnice mi raději vytvořila krátký sestřih, abych vlasy více nezatěžovala, ale všechno bylo marné. Pleška na čele i přes důkladné lakování a tupírování začala prosvítat. Co teď? Paruku a příčesky jsem zavrhla hned. Zkusila jsem pomoc vyhledat opět na internetu, kde jsem nakonec objevila opravdu silný Reneval, který už pomohl mnoha lidem k hustější kštici. Reneval Neo nyní se slevou 40 %.

Šokující změna, která mě zachránila

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moc jsem tomu nevěřila, ale neměla jsem na výběr, proto jsem doplněk stravy Reneval Neo začala ihned užívat. A stal se zázrak! Vlasy padaly každým dnem méně a méně, až jednou padání zcela ustalo. Reneval totiž obsahuje potřebné množství aminokyselin, minerálů, vitamínů, nenasycených kyselin, pivovarských kvasnic a zlatého prosa, které mé zničené vlasy tolik potřebovaly! Renevalu vděčím za to, že dnes nemám oči pro pláč a na hlavě paruku. Reneval Neo nyní v akci se 40% slevou do 30. 6. 2017 při zadání kódu FE81!

Úsilí se vyplatilo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se: Komu se nelení, tomu se zelení. Něco na tom nejspíše bude, protože celá moje snaha byla kvitována úspěchem. Jsem nyní opravdu šťastná. Poprvé v životě se totiž cítím jako žena. Asi tomu pomáhá i má nová známost. Tu už zde ovšem rozebírat nechci, nerada bych něco zakřikla.

Další články

Načítám