Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Jan Nedvěd, frontman kapely Bek Ofis, si nedá říct. Naposledy jsme jej přistihli s krásnou dcerou hokejové legendy Dominika Haška Dominikou a jen čtrnáct dní nato se těší společnosti jiné krásky. A tou není nikdo jiný, než Česká Vicemiss 2009 Zina Šťovíčková.

Právě za Nedvědem Šťovíčková dorazila na párty pánského časopisu FHM, kde se jí zpěvák dvořil. A ačkoliv to české krásce nebylo proti srsti, přiznala, že je šťastně zadaná. „Momentálně žiji se svým přítelem Mathewem Fieldsem na Floridě, ale kvůli modelingu jsem neustále na cestách. Do Čech jsem přijela jen na pár týdnů kvůli rodině a povinnostem ve škole. Studuju totiž francouzštinu a společenské vědy na Karlově Univerzitě, takže se musím snažit,“ svěřila se Super.cz krásná Zina, která objasnila, jak to má s Nedvědem, o kterém kolují fámy, že je synem populárního folkaře Jana Nedvěda. Je to ale jen shoda jmen.

„Je to můj dobrý kamarád. Když jsem se dozvěděla, že tady dneska bude, nemohla jsem si to nechat ujít,“ prozradila dívka, které se říká česká Angelina Jolie.

Reklama

Další články

Načítám