Hlavní obsah
Článek

O tom, že se dá v Polsku výhodně nakoupit, vědí obyvatelé z českého pohraničí už dávno. Zdejší trh zaujal i odepsanou britskou herečku, která neodolala výhodné cenové nabídce zdejší kliniky plastické chirurgie.

Danniella Westbrook (43) si kdysi zahrála v seriálu EastEnders, ale teď se objevuje jen v bizarních reality show. K vidění byla i v pořadu Botched o zpackaných plastikách, kde jí byl opraven obličej. Fetování kokainu jí totiž zničilo nosní přepážku.

Vyžilá celebrita neustále touží po atraktivnějším vzhledu, její finanční prostředky jsou ovšem značně limitované. Danniella tak v rámci šetření vyrazila do Wroclawi, kde dostala tak zajímavou nabídku, že si kromě vytažení obličeje nechala rovnou zvětšit prsa a udělat nové zuby.

„Když jsem skoncovala s drogami, stala jsem se závislá na plastikách. Nos nebyl kosmetickou úpravou, byla to nutná operace. Pak jsem zkrášlování úplně podlehla,“ tvrdí padlá herečka, která si z dvojek nechala udělat čtyřky. „Chtěla bych mít prsa jako fotbalové míče. Miluju Pamelu Anderson,“ dodala Westbrook.

Danniella bude nejspíš po návratu z Polska tak krásná, že její podoba nebude odpovídat fotce v cestovním pasu. Těsně po opuštění kliniky to však vypadalo, jako kdyby operace měla opačný efekt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám