Hlavní obsah
Článek

Mužský přechod neboli andropauza je způsoben přirozeným úbytkem mužského pohlavního hormonu – testosteronu. Jedná se o nezvratný biologický proces, kterému dříve či později musí čelit každý muž.

Jaké jsou příznaky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladina testosteronu klesá u všech mužů už od 30. roku života, a to průměrně o 1 % ročně. První příznaky nedostatku tohoto hormonu se většinou projevují kolem 40. Muži se stávají rozladění až neurotičtí, nabírají na váze a jsou častěji vyčerpaní. Možným nežádoucím příznakem andropauzy je ztráta libida, vedoucí k problémům v sexuálním životě. Je vědecky prokázáno, že díky klesající hladině testosteronu mužské tělo po čtyřicítce ztrácí každý rok 3 % svalové hmoty. Ta je posléze nahrazována v tkáních tukem.

Jak se bránit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tou nejlepší obranou proti nežádoucím příznakům klesající hladiny testosteronu je sport a fyzické aktivita. Další vhodnou prevencí je pravidelné užívání doplňku stravy TestoMax, který je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce. Složení TestoMaxu podporuje růst svalové hmoty (pískavice řecké seno), pomáhá podporovat a udržet rovnováhu metabolismu tuků (pískavice řecké seno), přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), přispívá ke snížení míry únavy (vitamin B6), přispívá k normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík).

Více svalové hmoty a sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vědecká studie* (Poole Ch. et al.: J int Soc Sports Nutr.2010, 7:34) prokázala, že užívání pískavice řeckého sena podporuje růst svalové hmoty. Po osm týdnů byly testované skupiny A a B podrobeny stejnému pravidelnému silovému tréninku. U skupiny A byl ve srovnání se skupinou B zaznamenán až 2x větší nárůst svalové hmoty. Skupina A užívala 500 mg pískavice řeckého sena denně; skupina B užívala placebo. Obsah denní dávky pískavice v TestoMaxu je 600 mg. Každá tobolka TestoMaxu při dlouhodobém užívání tak podporuje růst svalové hmoty a udržuje rovnováhu metabolismu tuků. To mužskému organismu následně může přinést větší vitalitu, sílu a lepší fyzický výkon a tím i lepší život.

Muži berou TestoMax. Sleva na první balení 300 Kč. Doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

TestoMax je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce. TestoMax vám přinášíme v měsíčním balení 30 tabletek pro 1 osobu. V České republice TestoMax užívají již tisíce spokojených zákazníků. Hlavním důvodem, proč TestoMax užívají, je jejich potřeba cítit se celkově lépe. * (Poole Ch. et al.: J int Soc Sports Nutr.2010, 7:34)

Další články

Načítám