Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka Charlotte Church (31) to na koncertním pódiu umí jaksepatří roztočit. A vůbec přitom neřeší, jak na pódiu vypadá.

Ač už si několik let drží poctivou nadváhu a na nějaké ty zeštíhlovací procedury zvysoka kašle, obléká své špekaté tělo do nevkusných modelů, které její postavě vůbec nelichotí.

Kdyby přitom zvolila nějaký ten rafinovaný model, určitě by byla za pořádnou kočku krev a mlíko. V síťovaných punčochách ale její stehna moc vábně nevypadají a není divu, že se jí během skotačení na jevišti udělalo na síti oko.

Charlotte Church ale oplývá velkým sebevědomým a nějaké ty kritické ohlasy na svou postavu vůbec neřeší. Jako zpěvačka je totiž velmi úspěšná.

Kariéru odstartovala už coby jedenáctiletá dívenka, která přes telefon zpívala píseň Pie Jesu (Andrew Lloyd Webber) do televizního pořadu This Morning.

O rok později už vydala první desku a další úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. Postupně vydala dalších pět desek a loni vystupovala jako host při koncertu hudebníka Johna Calea v Cardiffu.

Reklama

Další články

Načítám