Hlavní obsah
Článek

Před nedávnem svými půvaby obluzovala Davida Švehlíka v televizním seriálu Já, Mattoni, teď se ve svém vlastním hudebním klipu změnila v zaostalého chlápka v šusťákovce! Řeč je o půvabné herečce Daně Markové, jejíž obličej jste mohli zahlédnout i v několika televizních reklamách.

Teď se tato dívka, která má zjevně velmi specifický humor a ambice, pustila také do hudební tvorby. Ve svém prvním klipu se pod pseudonymem Mana Dark změnila k nepoznání. K půvabné dívce z předminulého století, jako jsme ji viděli nedávno na obrazovkách, má opravdu daleko.

„Tato píseň vznikla při pobytu v USA, kde jsem pracovala jako dřevorubkyně a při tom se učila angličtinu. Hlavní roli hraje Danek Marek, mé druhé já, které se zrodilo při zkoušení Mordů v režii Jana Friče ve Strašnickém divadle,“ řekla Super.cz Dana s tím, že její nový tvůrčí počin budí vášně.

„Na klip jsou různé reakce, jedna kamarádka plakala, druhá čůrala, další mi volala, jestli jsem v pořádku a kamarád mi řekl, že je to trapný, že je mu z toho úzko a že už to nikdy nechce vidět,“ svěřila nám Dana s tím, že ve své tvorbě nepoleví a už chystá další klip.

Reklama

Další články

Načítám