Hlavní obsah
Článek

Dřívější tlouštík prošel během roku zcela zásadní proměnou. Loni by se do posilovny snad ani nedovalil, teď je v ní jako doma.

Makedonský cvalda Ilija Rajkovčevič si v sedmnácti při pohledu do zrcadla uvědomil, že není žádný playboy. Aby si zvýšil sebevědomí, musel na své postavě pořádně zapracovat. Svou váhu snížil ze 150 kilogramů na 90 a tuky proměnil ve svaly.

„Dříve pro mě jediné uspokojení představovalo jídlo. Když jsem začal pravidelně chodit do fitka, úplně se mi změnil životní styl,“ tvrdí Ilija, který musel samozřejmě přehodnotit svůj jídelníček. V minulosti by si o něj spolužačky ani neopřely kolo, teď patří ve své škole k nejpřitažlivějším studentům.

Spolu se změnou tělesné konstrukce se v něm probudilo sebevědomí. V tučném období se stal terčem vtipů, jimž se nedokázal bránit, ale teď slýchá samé lichotky. Ilija svou proměnu zdokumentoval na videu, které na internetu zhlédlo 3,6 miliónu uživatelů. Pro řadu z nich Ilijův příběh posloužil jako velká motivace a po jeho vzoru formují svá těla.

Reklama

Další články

Načítám