Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plavková sezóna je tu a my vám přinášíme novou kolekci modelů plavek pro rok 2017 od firmy Marko. A o tom, že je opravdu z čeho vybírat, se můžete přesvědčit sami na e-shopu rajpradla.cz. Nové modely plavek nejsou jen nádherné, ale také šetří vaši peněženku, protože právě dnes jsou zlevněny o celých 25 %. Přesvědčte se sami, jak úžasné modely tu pro vás máme.

Plavky Marko pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Inspirujte se nabídkou plavek Marko z rajpradla.cz. Ať jste žena štíhlá, nebo oblejší, s menším, nebo větším poprsím, z obrovského množství barev, vzorů a střihů si jistě vyberete ty pravé plavky pro vás. Máte nesouměrnou postavu? Žádný problém – kategorie Vrchní a spodní díly plavek zvlášť je přesně pro vás.

Dvoudílné plavky Jennifer Vanilla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní dvoudílný kousek! Dvoubarevné, sexy plavky. Vrchní díl tvoří termicky formovaná podprsenka. Košíčky jsou příjemné, hezky kulaté s tvarovanou vnitřní stranou. Látka je hladká, jen uprostřed mezi košíčky lehce nařasená. Lemování i obvod mají kontrastní zbarvení. Ramínka se dají snadno regulovat. Jejich délku si můžete přizpůsobit. Zapínání obvodu na zádech je na klasickou sponu. Kalhotky mají klasický střih. Zahalí zadeček i boky, dodají ženským křivkám šmrnc.

Rozkošný dvoudílný model Brenda Nero

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozkošný dvoudílný model v elegantní bílé barvě! Luxusní kousek, ve kterém vaše ženské křivky vyniknou. Brendu tvoří krásně formovaná podprsenka. Košíčky jsou měkké, lehce vyztužené, jen s boční výztuží a pevnou push-up vycpávkou. Košíčky se hezky přizpůsobí, nahrnou ňadra nahoru a do středu. Dodají jim plný, sexy tvar. Spodní lem je kontrastní, elegantně zvýrazní dekolt a lehce nařasenou tkaninu ve spodní části.

Sexy střih a design, to je Miranda Nero-Bianco

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy střih, design i neodolatelná klasika spojení černé a bílé! Zajímavý dvoudílný model, ve kterém vaše křivky vyniknou! Podprsenka má střih push-up. Má celovyztužené košíčky se speciálně tvarovanou vnitřní stranou. Dodá ňadrům krásně pevný a kulatý tvar. Košíčky mají hladkou strukturu, přes kterou je přeložena jemná síťovina. Látka je mezi košíčky mírně nařasená. Obvod je hladký a pevný, zapínání tvoří klasická spona.

Jednodílné monokiny Gwen Mirtillo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Najít dokonalé plavky je teď snadnější, než by se mohlo zdát! Co třeba neodolatelné monokiny Gwen, které vám pomohou zvýraznit přednosti a zamaskovat nedostatky? Jsou to rozkošné plavky s oblíbeným střihem podprsenky. Balconettka totiž skvěle padne, zvýrazní vaše ňadra, dodá jim plnější a pevnější tvar. Do košíčků se dají vložit vycpávky. Takto efekt ještě umocníte! Modrý podklad košíčků překrývá bílá tkanina s průstřihy. Tato tkanina se táhne přes bříško až ke kalhotkám.

Další články

Načítám