Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mají nejen nádhernou tvář, ale i dokonalá těla. Těchto deset krásek bude v září bojovat o titul Miss Face 2017 a také nás reprezentovat na největších soutěžích světa. Ředitelce soutěže Taťáně Makarenko (34) se podařilo získat licenci na Miss International, soutěž, která spolu s Miss Universe a Miss World patří mezi tři nejprestižnější soutěže světa.

"Celkem čtyři dívky pojedou reprezentovat ČR na světovou soutěž krásy. Vedle Miss International dívky poletí na Miss Grand International, Miss Intercontinental a Miss Global," prozradila Makarenko, která se i své finále Miss Face snaží koncipovat jako světové soutěže, na kterých sama několikrát byla.

"V letošním roce je další novinkou Preliminary, což je takové finále na nečisto. Tento večer je důležitý nejen pro finalistky, ale i pro porotce, kteří dívky uvidí na pódiu, a také se v tento večer rozdají doprovodné tituly Miss Talent, Miss Make-up a Miss Bikini. Preliminary je na světových soutěžích samozřejmostí a my bereme přípravu našich dívek na světové soutěže velmi vážně a chceme je naučit všemu, co zažijí právě tam, aby je nic nezaskočilo a mohly reprezentovat naši zemi důstojně, tak jako nejsilnější země na světových soutěžích krásy," vysvětluje Makarenko, která s dívkami již dnes odlétá na týdenní soustředění do Itálie.

Podívejte se sami, jak vypadají v plavkách krásky, které budou bojovat o titul Miss Face 2017.

Která dívka má podle vás nejhezčí obličej?
Sarah Vu
8,2 %
Lenka Peichlová
3,1 %
Sára Osmanová
3,7 %
Veronika Volkeová
17,9 %
Kateřina Kasanová
40,6 %
Kristýna Langová
2,8 %
Nicole Ebnerová
8 %
Daniela Zálešáková
6,1 %
Klára Bartošová
6,4 %
Natálie Bílá
3,2 %
Celkem hlasovalo 41622 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám