Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Skoncujte s drahým voláním a nedostatkem dat! Vyzkoušejte nový tarif O2 Spolu. Stačí, když vytvoříte skupinku tří lidí. Získáte tak neomezené volání i SMS a ještě vám k tomu O2 přibalí větší porci dat. A to jenom za 666 Kč měsíčně pro jednoho!

Nenechte se svazovat vzdálenostmi a buďte více spolu. Volejte a pište si s ostatními, kdykoliv se vám zlíbí. Neomezeným voláním a SMS však tato nabídka zdaleka nekončí. K tarifu dostanete 3 GB dat a můžete mít i víc. O2 totiž slibuje, že svým zákazníkům ušije balíček služeb přímo na míru. Jak jednoduché.  Za stovku měsíčně máte třeba 2 GB dat navíc nebo se k vám může přidat čtvrtý do party už od 499 Kč za měsíc. 

Víme, jak ušetřit za telefon! Táhněte za jeden provaz a získejte levnější volání i pořádnou nálož dat. 

Na své telefonní účty vyzrál také pan Michal z Brna: „Domluvil jsem nový tarif od O2 nejen pro sebe, ale i pro manželku a syna. Nejdřív jsem tomu moc nevěřil, ale teď vidím, že za měsíc ušetříme docela dost peněz.  Kromě toho mám jako bonus i spoustu televizních programů, za které nemusím nic platit.“

Jeho slova potvrzuje i mluvčí společnosti O2 Lucie Pecháčková: „Říká se, že ve dvou se to lépe táhne. Naše nová nabídka však dokazuje, že ve třech je ještě líp. V rámci tarifu O2 Spolu získají naši zákazníci ke třem SIM kartám kromě neomezeného volání, SMS a 3 GB dat jako bonus O2 TV M s 81 televizními kanály pouze za jednu korunu.“

Teď už není nad čím přemýšlet, protože tohle se opravdu vyplatí. Pokud navíc milujete hudbu, má pro vás O2 v rukávu ještě jedno eso. Díky tarifu O2 Spolu získáte prémiovou verzi aplikace Spotify na tři měsíce zcela zdarma. Tu prostě musíte mít! Nasaďte sluchátka a vychutnejte si své oblíbené songy kdykoliv a kdekoliv. Offline a bez reklam.

Chcete vědět o tarifu O2 Spolu více? Podívejte se na web www.o2.cz/osobni/o2spolu.

Další články

Načítám